Drikke Påsken er nær!

Påsken er nær!>

Vi skal snart feire påske og det kan være greit med noen forberedelser. Mange vil nok spise forskjellige retter av lam men også annet godt og påsken strekker seg over mange dager. Her er to gode viner som anbefales til forskjellige retter og også til ost.

 

 

Fenocchio Langhe Nebbiolo

Alberto Fenocchio sin Langhe Nebbiolo, med sin delikate dybde og smak av modne røde bær, tørket frukt, blomster, og urter, er en hyllest til Piemontes tradisjonelle vinmaking. Denne vinen er noe utviklet med en fast og lang ettersmak og en utmerket følgesvenn til påskens smaksrike retter. Alberto Fenocchios engasjement for tradisjonelle metoder gir en unik vinopplevelse som beriker enhver påskefeiring. Vinen har naturkork i den den nye revolusjonerende, patentbeskyttede DIAMANT teknologien. Vinen passer til storfe, lam og sau og storvilt.

Pris kr  219,90

 

Champy Pernand-Vergelesses 1er Cru Les Vergelesses

Klassisk Premier Cru Burgund til en flott pris. En saftig og svært tilgjengelig 2022 årgang av Pernand-Vergelesses 1er Cru fra Maison Champy. Vinen gjennomgår tradisjonell vinifikasjon og fermentering med stedegen gjær på fat. Vinen har fruktig preg av jordbær og kirsebær, balansert med hint av fat, urter og krydder. Med høy intensitet og konsentrasjon, samt god lengde, er dette den perfekte vinen for å skape uforglemmelige øyeblikk ved bordet. Passer til storfe, småvilt og ost.

Pris kr 379

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev