Drikke Påskekos!!

Påskekos!!>

For mange er påskekos synonymt med ski, sol og afterski, men for at årets guleste feiring ikke kun skal handle om hjemmekontor og bomullspinner i nesa, kommer et par oppskrifter til inspirasjon for å skape #denPÅSKEfølelsen.

 

For de fleste kommer påskefeiring inn med morsmelka på lik linje med langrennsski og sommerferie, så vi akter ikke la påsken bli knust av disse koronatider.

 

 

 

GALLIANO HOT SHOT

Varm, søt og enkel å lage. En gammel kjenning fra 90- tallet har fått bein, eventuelt ski å gå på. Denne varme drikken i tre lag kan beskrives som Skandinavias alternativ til den noe større Irish Coffee, og serveres naturligvis i et shot-glass.

 

2 cl Galliano

2 cl kaffe

Kremfløte

Garnityr eller strøssel etter ønske

 

Hell Galliano i glasset og forsiktig tilsett varm kaffe ved å helle det via baksiden av en skje. Topp dette hele med lett ristet krem og garnityr eller strøssel etter ønske. Dette trikset med å bruke en skje er alfa omega for å oppnå disse tre lagene som er kjennetegnet til drikken. Skjeen burde så vidt være nær overflaten av gallianoen når du skal helle på kaffe, og det samme gjelder for kremen.

 

Tips

En sjokoladebit som garnityr og dette kan være en enkel løsning på påskens dessert etter at grillpølsene er fortært!

 

 

Galliano

Søt likør med middels fylde og preg av vanilje og sitrus.

Pris kr 373,30

 

 

 

EASTER BUNNY

Eggelikør får en ny drakt i form av cocktailen Easter Bunny. Her i akkord med lys rom og bananlikør. Dette er en mulig livslang kompanjong til solveggen!

 

3 cl Bols Advocaat

1 cl Bols Banan

2 cl Lys rom

 

 Rist ingrediensene sammen med is i en shaker og hell over i et cocktail glass. Til slutt kan du tilsette valgfritt garnityr for eksempel kokos.

 

 

Bols Advocaat

Tyktflytende, ren og naturlig likør med markant preg av egg. Middels fyldig og søt.

Pris kr 219,90

 

 

Bols Banana

Banan med innslag av vanilje.

Pris kr 219,90

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev