Nyhet
Drikke Opplev Edvard Munch på flaske

Opplev Edvard Munch på flaske>

Maleri Bohemens bryllup av Edv. Munch

 

E. Munch Chablis, E. Munch Piemonte Rosso og E. Munch Norwegian Aquavit Aged 8 years fås nå på flasker 

 

Ingen nordmann har gitt viktigere bidrag til verdens kulturarv enn Edvard Munch. Når kunstnerskapet snart får sitt nye museum i Bjørvika, ønsker Arcus å feire Edvard Munch med en egen akevitt- og vinserie. Vinene kommer fra land som Munch lot seg inspirere av, og samtlige flasker har etiketter som gjør det mulig å se utvalgte verker – gjennom flaskene.

 

 

Åpne sansene for Skriket og en god Piemonte Rosso

Viner fra Piemonte byr på en særegen balanse mellom tyngde og letthet – mens nebbiolo-druen gjerne gir struktur og fasthet, sørger barbera for frukt og friskhet. E. Munch Piemonte Rosso er en balansert og saftig vin med preg av røde bær, blomster og urter. Den er laget av Barbera, Nebbiolo og en dæsj Albarossa, og passer utmerket til kjøtt og fyldige pastaretter.

 

 

Pris kr 190,90 BU

 

 

Nyt en Chablis sammen med Madonna

Chablis er kjent for sitt kalksteinjordsmonn som gir friske hvitviner med merkbar mineralitet. E. Munch Chablis er en klassisk og syrlig utgave med smak av sitrus og eple. Vinen egner seg svært godt til fisk og skalldyrsretter, men kan også nytes helt for seg selv.

 

Pris kr 221,-. BU

 

 

Akevitt fra fødestedet 

Den nye Munch-akevitten er laget på tradisjonelt vis og har noter av karve og anis, fint balansert med fataromaer av vanilje, kaffe og tørket frukt. Blenden inneholder også edle dråper laget etter originalresepten fra brenneriet på Løten, stedet hvor Edvard Munch ble født.

 

 

Pris kr 499,-. BU

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev