Nyhet
Drikke Online Kurs og studier i vin

Online Kurs og studier i vin >

På bildet over ser vi Ken Engebretsen som gjør seg klar til Online opptak, og diverse bilder som studenter har lagt ut i sosiale medier som viser online undervisning.

 

 

 

Det siste året har ført til store utfordringer for restaurantbransjen men også for oss som driver med undervisning og utdannelse.

 

I Norsk Sommelier Utdannelse lever vi av å formidle vinkunnskap, og det siste året har bydd på en god dose omstillinger og tilpasninger.

Men disse utfordringene har jo også tvunget oss til å tenke nytt og til å finne gode løsninger.

 

 

 

I mai i år gjennomførte vi vårt første Online Grunnkurs Vin over 4 dager. Responsen har vært over alle forventninger og vi hadde påmeldte fra hele landet. I forkant av kursstart fikk alle kursdeltakerne tilsendt et smakekitt med 24 vinflasker som ble smakt underveis i kurset.

 

Det at man også får tilsendt smakeflasker gjør at man får et fullverdig kurs med fullt utbytte fra egen stue.

 

Midt i en pandemi er dette selvfølgelig midt blinken, men vi tror uansett at dette er en trend som er kommet for å bli. Spesielt de som bor utenfor de store byene sparer både reisevei og reisekostnader på denne måten.

 

Fleksibiliteten med at man kan se kurset på kveldstid eller dele det opp over flere dager er også noe folk uttrykker at de setter pris på. Plutselig blir kursing og utdannelse mye mer tilgjengelig. Dette samtidig som vi ser at vininteressen er i stadig økning, også blant privatmarkedet.

 

 

 

Nå tar vi en kurspause i sommer, men fra august av er vi oppe med nye muligheter. Det blir en ny runde med Online Grunnkurs Vin, samt at vi gjennomfører et vanlig Grunnkurs i Oslo for de som foretrekker klasseromsundervisning. Dette kurset er allerede halvfullt.

Vi prøver oss også med et Online Fordypningskurs som er 8 dager med påbygning til Grunnkurs Vin.

 

Fra januar 2022 har vi også nytt Sommelierstudie for de som ønsker en komplett utdannelse innenfor vin.

 

I Oslo og Trondheim, og muligens dukker vi opp i en annen by også. Ut ifra tilbakemeldinger ser vi også at mange kunne tenke seg dagskurs innenfor spesifikke tema, f.eks. Bordeaux, Burgund, Toscana, Nye Verden eller lignende.

 

Dette er også noe vi ønsker å tilby etterhvert. Og for de viderekommende; i Mars 2022 arrangerer vi Master Sommelier Introductory og Certified over to dager, som en av to tilbydere i Norden av denne internasjonale vinutdannelsen.

 

Her har vi allerede fått påmeldinger fra ulike deler av Europa. Det blir noe nytt og utrolig spennende. Dette er for de som allerede er utdannet Sommelierer.

 

Den beste måten for å holde seg oppdatert på kurs og studioer på er å følge med i sosiale medier eller å abonnere på nyhetsbrevet vårt.

 

På nettsiden ligger det også mye nyttig informasjon om de ulike kurs og studier.

 

Påmeldinger til alle kurs ligger tilgjengelig på våre hjemmesider > vinkelneren.no

 

 

 

https://www.instagram.com/norsksommelier


Følg oss på facebook:

facebook.com/Norsk-Sommelier-Utdannelseoffisiell


 

 

 

 

 


Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev