Drikke Nye takter....

Nye takter....>

Det nye året har sikkert mange forsetter og noen av disse kan være å spise mindre fet mat en stund men fortsatt kose seg med godt drikke. Når snøen laver ned er det godt å sitte inne og nyte et godt måltid og noe godt i glasset. Her er noen forslag.

Milan Cha Cha 2021

Vinen dufter av sitrus, appelsinskall og kamfer. Smaken er rik, med god lang tørr ettersmak. Fargen er dyp oransje. Den passer til retter av fisk og lyst kjøtt.

Pris kr 249,-.

 

Cabriz Reserva Branco Encruzado 2020 

Vinen har duftaroma med ungdommelig preg av moden sitrus, steinfrukt, fat og nøtt, streif av krydder. Smaken er saftig og litt krydret med preg av fersken og sitrus, innslag av fat, nøtt og litt mineraler. Fargen lys grønngul. Passer til skalldyr, fisk og lyst kjøtt.

Pris kr 181,00

 

Castellare di Castellina Chianti Classico Riserva

Lukten er sammensatt og har litt utviklet aroma av kirsebær og tørket frukt, litt fat, blomst, urter og lakris. Smaken er fruktig med god friskhet, fylde og lengde med nyansert preg av røde bær, urter, krydder og litt fat. Fargen er dyp rød. Denne vinen passer til storfe, lam og sau og storvilt.

Pris kr 359

Campagnola Amarone della Valpolicella Classico 2017

Dufttaromaen er preget av modne mørke og røde bær, med innslag av tørket frukt, lakris, skogbunn og fat. Smaken er fyldig, rund og litt utviklet,. Den har preg av sødmefulle mørke bær, tørket frukt, lakris, fat og sjokolade. Fargen er dyp rød med brunskjær. Vinen passer til storfe, lam og sau og småvilt.

Pris kr 310,-.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev