Nyhet
Drikke Noen av sesongens roseviner

Noen av sesongens roseviner >

Velkommen til en sesong full av gode smaker og god stemning. Nå kan vi nyte terrasselivet , samtidig som vi utforsker årets beste roséviner. Her er seks viner som tar deg med på en smaksreise gjennom ulike druesorter fra anerkjente vinregioner rundt om i verden. Med sine delikate aromaer, fruktighet og forfriskende smak, vil rosévin være den perfekte følgesvenn til vårens middager, fra friske salater til deilige fiskeretter eller saftig, lyst kjøtt. Enten det er en enkel piknik eller en avslappende grillkveld med venner og familie vil disse vinene løfte opplevelsen

3 Generations of Peace Rosé

Pet med pant! En spennende nyhet laget av Grenache, en uvanlig drue for Stellenbosch-regionen. Vinen har delikat lys laksrosa farge med fin fruktighet og friskhet. Perfekt til pikniker og sesongens utflukter. Passer godt til skalldyr, fisk og grønnsaker

Pris kr 135,60

 

By Ott

Topp druemateriale fra Provence! Druene blir nøye håndplukket, forsiktig presset og gjennomgår kun 20 minutters skallkontakt, for å sikre høy kvalitet. Vinen har en delikat lys rosa farge og flott syre. Produseres av Domaines Ott som eies av Louis Roederer. Vinen passer til aperitif, skalldyr og fisk.

Pris kr 259,90

San Leonino I Due Cipressi Rosé

En nydelig rosévin laget av Sangiovese-druer fra Chianti Classico-regionen. Vinen som er oppkalt etter områdets mange vakre sypresser, har delikat lys lakserosa farge og har både flott fruktighet og mineralitet. Perfekt for alle vårens festligheter og sosiale sammenkomster. Vinen passer til aperitif, fisk og grønnsaker.

Pris kr 159,90

Gassier Coteaux d’aix-en-Provence

Økologisk rosé fra Coteaux-d’Aix-en-Provence, med en større andel Cinsault som gir en rikere profil enn mange andre viner fra Provence. Druene høstes om natten og fermenteres med bruk av moderne vinifikasjon på ståltank, i lukket system med nitrogen. Dette gir friske aromaer av røde bær og sitrus,samt florale toner. Vinen er ren, fruktig og balansert. Vinen passer aperitif, skalldyr og fisk.

Pris kr 175

 

Les Fumées Blanches Rosé

Denne rosévinen har en delikat lakserosa farge og byr på en frisk og fruktig opplevelse. Med delikate aromaer av markjordbær og bringebær, samt et hint av rosa grapefrukt, er dette en allsidig vin som kan nytes både med og uten mat gjennom alle årstider. Den er perfekt for terrassen når vårsolen begynner å varme! Passer til aperitif, skalldyr og lyst kjøtt.

Pris kr 479,90

 

Mosaic Rosé

Nytt design og ny årgang, fra den kjølige Minho-regionen i Portugal. Denne vinen har en fruktig og elegant katakter, med delikate aromaer av lyse røde bær, frisk sitrus og urtepreg. Den er tørr og flott balansert med god syre, smak av røde bær og sitrus, og lang ettersmak. Passer aperitif, skalldyr og fisk.

449,90

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev