Drikke Nine Sisters Ocean Gin vant gullmedalje i London Spirits Competition

Nine Sisters Ocean Gin vant gullmedalje i London Spirits Competition> Fra Feddie Ocean Distillery og Fedje – til London og verden

Selveste gin-ens hjemland har talt. Nine Sisters Ocean Gin er blant de beste på markedet, og god for GULL. Bare åtte måneder etter lansering på det norske markedet høster deres gin anerkjennelse fra eksperter nasjonalt og internasjonalt. 12. april 2021 fikk de sin første medalje av edleste metall.

 

Stolt er ikke dekkende, de er takknemlige, opprømte og hoppende glade for kresne ganers ekspertvurderinger og kåringen i London Spirits Competition mandag. Og det er bare en uke siden de ble omtalt som en av Norges 10 beste gin i Dagbladet, med flasken sin  på forsiden.

 

Superflinke folk, vilter galskap og veldig mye moro har gitt  dem en solid kickstart med Nine Sisters Ocean Gin av høy, økologisk kvalitet.

 

 

 

 

Om London Spirits Competition

London Spirits Competition ble arrangert for femte gang I år. Juryen består av velrenommerte bartendere, barsjefer og mixologer, derfor rangeres denne konkurransen høyt blant bartendere og restaurantfolk. London Sprits Competition har hovedfokus på det europeiske markedet, men destillerier fra hele verden er godt representert og konkurransen er hard. Nine Sisters Ocean Gin vant eneste norske gullmedalje.

 

Om Feddie Ocean Distillery

Feddie Ocean Distillery er et lite, men modig voksende destilleri i havgapet på øya Fedje, nordvest for Bergen. Etablert våren 2020 og gin er deres første produkt i det norske markedet. Unikt med  dem er 100 % kvinnelige investorer. De kombinerer destinasjonsutvikling, lek og spektakulære hotellplaner med destillerivirksomhet og skyhøye ambisjoner for kvalitet på alle sine produkter. Whisky er både drøm og mål, deres første flasker er klare for markedet først i 2023. De henter inspirasjon fra naturen og havets mytologi, har verdivalg i ryggmargen og de har landets første og eneste økologiske gin i det norske markedet i dag.

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev