Drikke Mirakelet i ørkenen

Mirakelet i ørkenen>

Det er en absurd følelse å kjøre vestover fra Mitzpe Ramon - det er tørt, sand og stein så langt øyet rekker - før plutselig åpenbarer seg en oase; men ikke bare en oase men en nydelig, grønn vinmark. Ikke rart de kaller det mirakelet i ørkenen!

 

Nana’s vineventyr starter i 2004 når Shahar og Eran Raz bestemmer seg å følge drømmen, og flytte med hele familien til ørkenområdet rundt Mitzpe Ramon. 

 

I 2007 plantes de første vinmarkene i øvre del av Zin elven, ca 800 moh. Det ble plantet Cabernet Sauvignon, Petite Syrah, Chardonnay, and Chenin Blanc. I løpet av bare noen få år er drømmen blitt virkelighet og Nana Estate er blitt en ikonisk vinprodusent på det Israelske vinkartet.

 

Dette er nyhetene fra Nana Wine Estate, viner for enhver anledning.

 

 

 

 

Chenin Blanc 2019

Elegant og frisk; med herlig mineralitet. Nydelig balansert modenhet og syrlighet med preg av grønt eple, pære og hvite blomster. Den passer til blant annet skalldyr og fruktige desserter.

Vinen er laget av 100 % chenin blanc i Negev i Israel 

Pris kr 329,-

 

 

 

 

Rosè 2019

Sommerlig rosèvin med preg av bakt pære, honning og villbringebær. Pent balansert rose som er god året rundt og ypperlig til smaksrik mat og grillretter.

Vinen er laget av 100 % grenache i Judeafjellene i Israel.

Pris kr 329,-

 

 

 

 

Cassiopeia 2019

Dette er en rik og fyldig vin med aroma av mørk frukt, barnåler og sort pepper. Vinen har god struktur og vedvarende smak av plomme og kirsebær, med hint av eucalyptus. Vinen er laget av 90 % syrah, 5 % cabernet sauvignon og 5% petit Syrah og i Negev i Israel. Den passer til oksekjøtt, lam og sau. Prøv den også til retter av vilt.

Pris kr 398,-

       

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev