Tiden etter julen er for de fleste preget av et ønske om en lettere og sunnere livstil. Vi ønsker kanskje å spise litt sunnere i hverdagen og heller kose oss ekstra i helgene. En annen ting som også inngår i mange nyttårsforsetter er å spise mer grønne saker. Om du ikke vurderer å bli vegetarianer men nøye deg med flere grønne retter fremover enn før, er det godt med et glass vin til – det gir måltidet en ekstra piff. Her er en hvitvin fra Cotes de Gascogne i Frankrike som matcher godt lyse kjøttretter, fisk, skjell og skalldyr, salater og grønnsaker og til en gunstig pris. Det siste kan vel også være en bra begynnelse på et nytt år.
Dom. Saint-Lannes Signature 2019
Karakteristikk: Vinen har en frisk og tiltalende aroma av sitrus, lime og vårblomster. Delikat smak av grønne epler, plommer og eksotisk frukt. En lett og elegant vin med tørr og behagelig avslutning. Passer godt til lette matretter som kylling og salater.
Pris kr 114,90
Oppskrift på saltbakt sellerirot > appetitt.no/oppskrifter/hovedretter
Du finner mange gode grønnsaksretter i vår oppskriftsbase. Bruke søkeord eller gå inn på de ulike kategoriene i OPPSKRIFTER >