Drikke Kjetil Jikiun – ny Bryggerimester

Kjetil Jikiun – ny Bryggerimester>

Vår målsetning er å etablere et frittstående norsk bryggeri som er kjent nasjonalt og internasjonalt for å lage kvalitetsprodukter. Våre verdier; samhold, mangfold og vennskap gjennomsyrer alt vi driver med.

 

 

Vårt mål er å samle de beste folkene innenfor sine områder til å samarbeide om å dyrke kultur i alle sine former og skape et lekent varemerke. “Good people doing great things together”.

 

 

Vi er et kreativt kollektiv med unike mennesker som tør å gå sin egen veier og ikke følger de tradisjonelle standardene.

 

Kjetil Jikiun

 

Kjetil Jikiun – ny Bryggerimester

Kjetil er i bryggeriverdenen kjent for sin kompromissløse tilnærming til å lage kvalitetsprodukter. Som en pioner innen håndverksbrygging i Norge og internasjonalt og i tillegg være gründeren bak Nøgne Ø har han en enorm kunnskap og ekspertise.

 

 

Han var aktiv i Nøgne Ø frem til 2015 hvor det kom inn nye eiere. Etter det har han startet et håndverksbryggeri på Kreta. Nå trer han inn i rollen som bryggerimester hos Telemark Bryggeri og skal være med på å løfte produktene og sortimentet vårt til nye høyder.

 

 

Vi er ekstremt fornøyde med å ha med Kjetil i familien. Han representerer alt det vi står for, og vi gleder oss til hva fremtiden bringer. Hans fokus på å lage kvalitetsprodukter er helt i tråd med vår filosofi og han er en perfekt match med oss, sier Dag Markus Andreassen, daglig leder i Telemark Bryggeri. Nå er det pedalen i bånn og full fart fremover!

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev