Drikke Jack Daniel’s Tennessee Apple

Jack Daniel’s Tennessee Apple >

Jack Apple har på kort tid blitt en av verdens mest solgte smaksatte whiskyer, og nå er den endelig i Norge. Her får du tips til smakfulle cocktails med Jack Apple.

 

Jack Daniel’s Tennessee Apple er en kombinasjon av Jack Daniel’s Old No 7 og eplelikør laget på sortene Granny Smith, Red Delicious og McIntosh. Da Jack Apple ble lansert i USA i 2019 ble den på kort tid den fjerde mest solgte smaksatte whiskyen i verden. Nå er eplevarianten av Norges mest solgte amerikanske whisky endelig tilgjengelig på det norske markedet.

 

Små justeringer skaper stemningsvariasjoner

Smakskombinasjonen til Jack Apple åpner også for en rekke ulike drinktyper som passer godt enten det er en varmende toddy i kulden eller den perfekte cocktailen til selskapet.

 

–  Ofte er det små justeringer som skal til for å lage nye og gode drinker.  Hva med en deilig toddy der eplesmaken møter eksotisk krydder som kanel, nellik og stjerneanis, eller en Jack Apple til selskapet, hvor du kan nyte den smakfulle kombinasjonen av eple og tranebærjuice i et dekorativt glass? sier ansvarlig for Jack Daniel’s i Anora, Marius Dyrøy.

 

Her får du oppskrift på smakfulle drinker med Jack Apple.

 

Tennessee Apple Toddy (Nok til to drinker)

8 cl Jack Daniel’s Tennessee Apple

16 cl kvalitets eplemost, gjerne litt syrlig

 1 ts honning, evt 1 ss Jack Daniel’s Tennessee Honey

Krydder; kanelstang, nellikspiker, stjerneanis

 

Bland alle ingrediensene inkl hele krydder i en panne og kok forsiktig opp, la den stå ca 5 minutter like under kokepunktet. Server i kopper eller glass som tåler varme, bruk gjerne krydderet som garnityr.

 

 

 

Jack Candy Apple

4 cl Jack Daniel’s Tennessee Apple

8 cl tranebærjuice

Sitronsaft fra en kvart sitron

1cl grenadine

 

Hell alle ingrediensene i en shaker sammen med is og rist godt.

Sil innholdet over i et rocksglass fylt med is, til garnityr gjerne en skive sitron og granateple. For en ekstra finish til julen, finknus kandisering og dekk kanten på glasset med dette som på bildet.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev