Nyhet
Drikke Hvitt og friskt!

Hvitt og friskt!> Hvite viner som passer til fisk, skjell, skalldyr og lyst kjøtt

Med deilig og varmt sommervær passer det ekstra godt med retter av fisk, skjell og skalldyr. Husk at dette er råvarer som også  funker bra på grillen.

Det samme med retter av lyst kjøtt. Her er et utvalg hvite viner som fungerer både til disse råvarene og som terrassevin og aperitif.

 

Les Fumées Blanches Sauvignon Blanc Organic 2020

Vinen dufter av eple, sitrus, grønne urter og litt stikkelsbær. Den er ung, frisk og fruktig med smak av urter, sitrus og litt stikkelsbær. Fargen er lys grønngul. Passer fint til retter av fisk og skalldyr men også som aperitif.

Pris kr 134,90

 

 

Mullineux Kloof Street Old Vine Chenin Blanc 2018

Vinen dufter av eple, sitrus og litt pære, innslag av nøtt og smør. Den smaker av saftig fruktighet med preg av eple, sitrus og litt pære med innslag av nøtter. Den har god lengde og fargen er lys grønngul. Vinen passer godt til skalldyr, fisk og retter av lyst kjøtt som kylling.

Pris kr 196,00

 

Immel Biowein Riesling Trocken 2020

Vinen dufter rent av frisk frukt, grønne epler og med en overtone av lime. Smaken er tørr med saliverende syre og lang ettersmak.

Fargen er lys gul og klar. Passer ypperlig til skalldyr, fisk og som aperitif.

Pris kr 139,90

 

Pinha Ribeiro Santo Encruzado 2019

Vinen dufter av eple, blomst, våt stein, sitronskall og lime. Den er smaksrik og fylde med god underliggende syre og frisk avslutning.

Fargen er klar lys sitrongul. Passer godt til retter som paella, grillet fisk og som aperitif.

Pris kr 139,90

 

 

Kim Crawford Marlborough Sauvignon Blanc 2020

Hvitvin med duft av grapefrukt, solbærblader og ferske urter. Smaken er kraftig og fruktig med mineralske undertoner og frisk syre.

Fargen er lys grønngul. Vinen passer godt til smaksrike retter med fisk, skjell og skalldyr og retter av svin og kylling.

Pris kr 199,90

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev