Drikke Hurra for måneden mai!

Hurra for måneden mai!>

Nå er den her – mai måned med mange fridager og vår og sommer i luften. Mye skal feires og her er en knippe musserende viner som passer perfekt alene men er gode til mat.

A.D. Coutelas Origin' Brut

Denne vinen har duftaroma med fint preg av sitrus, eple, grønne urter og blomst, hint av kjeks og mineraler. Smaken er litt utviklet med preg av sitrus, eple og urter, innslag av smør, kjeks og mineraler, god lengde. Fargen er middels dyp strågul. Passer til aperitif, skalldyr og fisk.

Pris kr 369,90

 Monmarthe Les Grimpants Blanc de Noirs

Vinen har en frisk og fruktig duft av modent eple og litt rød frukt. Smaken er fyldig og fruktig med god friskhet og fargen er lys gyllen. Passer som aperitif, skalldyr og lyst kjøtt.

Pris kr 449,-.

M. Vesselle Cuvée Reserve Grand Cru Extra Brut

Denne vinen har en litt utviklet aroma av moden og eplepreget frukt, litt krydder, bakverk og blomst. Smaken er kremet og livlig med god friskhet, preg av modne epler og sitrus, innslag av nøtter og kjeks. Fargen er middels dyp gul. Passer til aperitif, skalldyr og fisk

Kr 359, 90

Exton Park RB 28 Blanc de Noirs

Vinen har en kompleks og rik duftaroma med gule epler og sitrus etterfulgt av mineral og underskog. Smaken har kompleks inngang med fruktkarakter som på duft. God balanse og syre i avslutningen. Fargen er blek strågul. Den passer som aperitif, skalldyr og fisk

Pris kr 449,90

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev