Nyhet
Drikke Organiske Hécula fra bodegas castano

Organiske Hécula fra bodegas castano>

Dette er en fruktig og saftig vin som alltid lagres på franske og amerikanske eikefat i en liten periode på seks måneder. De krydrede notene er harmonisk satt sammen med modne røde fruktdufter for å gi en elegant og subtil toast på nesen.

 

Identitetsstempelet til dette ikoniske merket for Bodegas Castaño er fremdeles til stede i denne vinen.

 

Opprinnelsen til druene fra økologiske vingårder og det særegne stempelet som er godkjent på etiketten, gir mer verdi til denne økologiske vinen uten å miste sin personlighet.

 

Alderen på de organiske Monastrell -vingårdene som brukes til å produsere denne vinen er 40 år gamle. Vingårdene er nøye utvalgte og behandler produkter med respekt for miljøet og opprinnelsen. Det har gjort det mulig å gå over til organisk sertifisering.

 

Den geografiske beliggenheten på nordsiden av Yecla, i omtrent 750 moh og lite nedbør bidrar til å gjøre disse vingårdene organiske på en naturlig måte.

 

Kalkstein og steinete jord som disse vinstokkene gror på, samler varmen fra lange soltimer i sørvest, og det lille regnet som kommer fukter raskt jorden.

 

Alle disse vingårdene høstes for hånd i slutten av september og når druene på vingården er under de beste betingelsene for bearbeiding og gjæring i tanker i rustfritt stål for senere passering gjennom eikefat.

 

Hécula organic monastrell 2019

 Vinens duft har aroma av modne mørke bær og vanilje. Smaken er fruktig, saftig og fyldig med lang ettersmak. Fargen er mørk rød. Passer ypperlig til retter av storfe, lam, sau og oster.

Pris kr 174,90

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev