Drikke en frisk oppstart på nyåret!

en frisk oppstart på nyåret!>

Det er lysere og dagene er lengre. Vi  trenger en vitamin-innsprøytning på mange måter og kan glede oss over at fisk, skjell og skalldyr er nå på sitt aller beste. Mange vil spise grønnsaker og lyst kjøtt og alt dette er naturlig etter en lang høst og julefeiring. Her er et par viner som kan brukes til både delikatesser fra havet, grønnsaker og til retter av lyst kjøtt.

Vondeling Rurale Méthode Ancestrale

 En perlende hvitvin med ung lukt og litt undermoden aroma av grønt eple, pasjonsfrukt og nesle, litt lime, drops og blomster. Smaken er middels fyldig, myk og litt vegetal, preg av eple, sitrus og nesle, litt sitrus, kjeks og nøtt. Fargen er lys grønngul. Prøv den til retter av skalldyr og fisk og som aperitif.

 Pris kr 249,80

 

 


Landmann Freiburger Steinmauer Chardonnay Trocken

Vinen har en ungdommelig lukt og litt krydret preg av sitrus, eple og steinfrukt, litt fat, nøtt, kamfer og blomster. Smaken har saftig preg av modne epler og sitrus, litt krydder, nøtt og urter, hint av mineraler og fat. Fargen er middels dyp grønngul. Denne vinen passer utmerket til både delikatesser fra havet og til retter av lyst kjøtt.

Pris kr 216,40

 

 

Paul Clüver Village Chardonnay 2021

Hvitvin med duftaromaer av ferskt eple og av sitrus, litt nøtter, blomster og streif av flint og mineraler. Smaken er nyansert, saftig og ung og har preg av modne epler, lime og grønne urter, litt fat, krydder og nøtter. Fargen er lys gulgrønn. Denne vinen passer til surf and turf, buffet og til grønnsaker.

Pris kr 214,80

 

Land of Saints Chardonnay 2021

Hvitvin med ungdommelig  lukt og preg av fersken og litt ananas, innslag av honningmelon, blomst og streif av fat. Smaken er saftig med god friskhet, preg av steinfrukt og ananas, litt sitrus, nøtt og hint av fat og smør. Fargen er lys grønngul. Emn spennende allrounder som passer til både skalldyr, fisk og lyst kjøtt

Pris kr 299,90

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev