Nyhet
Drikke Franske rosèviner til greie priser

Franske rosèviner til greie priser>

Sommer er rosèvinens tid og det er mange grunner til det. De passer til mye og er lyse og lette. Her er tre franske rosèviner til reie priser. 

 

 

Ch. Bonnet Rosé 2021

Rosèvin med fruktig aroma av jordbær, rips, epler, roser og en behagelig hint av urter. Smaken er tørr, frisk, fruktig og elegant, med en balansert ettersmak.

Druene presses skånsomt og mosten gjæres deretter i ståltank. Ingen maserasjon for noen av druesortene fordi du streber etter en vakker lys rosé. Cabernet Sauvignon-druene vinifiseres separat mens Merlot og Semillon gjæres sammen. Serveres ved 10-12°C som aperitiff eller til deilige sommerretter, som en Salade Niçoise, urtepai eller en herlig sommerbuffet.

Pris kr 149,90

 

Les Fumées Blanches Rosé 2021

Dette er en ungdommelig og fruktig vin med god friskhet, preg av røde bær og eple, litt urter og mineraler. Lukten har et preg av eple, lyse røde bær, litt urter og blomst. Fargen er lys gul med rosa skjær. Den passer til skalldyr, lyst kjøtt og aperitiff-avec.

Pris kr 134,90

 

 

André Brunel CDR Côtes du Rhône Rosé

Côtes du Rhône er en appellasjon (AOC) for Rhône regionen i Sør-Frankrike. Den kan benyttes over hele Rhône, men for denne vinen er druene plukket helt Sør i Rhône, der Mistral vinden bidrar med kjølende effekt og sørger for friskhet i vinene til tross for varmt Middelhavsklima.

André Brunel CDR Rosé egner seg godt som aperitif på en varm sommerdag men er også perfekt følge til reker, laks og annen sjømat. Vinen også passer til lette retter av lyst kjøtt, som aperitif og til salater. 

Denne rosévinen er lys lakserosa på farge, nesen dufter av friske, røde bær som tranebær og markjordbær, samt et hint av hvite blomster. I munnen er den tørr med høy fruktintensitet preget av røde bær, et snev av salt mineralitet, forfriskende avslutning.

Pris kr 134,90

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev