Drikke Flere gode viner til årets vilt

Flere gode viner til årets vilt>

 

 

 

Ch. La Nerthe Châteauneuf Du Pape 2016

Château la Nerthe er en av de eldste produsentene i Châteauneuf-du-Pape i Frankrike.  Selve slottet ble bygget på 1700-tallet, men vingårdregistrene strekker seg helt tilbake til 1560. De eier i dag 90 hektar, hvorav 60 hektar ligger rundt slottet og 30 hektar på det berømte platået La Crau.

Alle vinmarkene dyrkes økologisk.

Denne vinen har en sval duftaroma preget av mørke og røde bær, krydder og tørkede blomster. Den er er rik, fruktig, fløyelsaktig, med en delikat tanninstruktur. Vinen er balansert, ren, intens og en lang fast avslutning.

Passer godt til storfe, lam og storvilt. Den er drikkeklar nå, men kan også lagres og har naturkork .

Pris kr 379,-.

 

 

 

 

Rivetto Barolo di Serralunga d'Alba 2016

Denne baroloen har en fokusert duftaroma preget av røde bær, litt blomst, nype, tjære og fat. Den er konsentrert og dyp, preg av modne røde bær, urter og litt fat med lang ettersmak. Fargen er dyp rød og den er laget på 100 % nebbiolo i Piemonte i Italia.

Vinen passer ypperlig til retter a storfe, småvilt og storvilt 

Pris kr 434,90

 

 

 

 

Bolla Valpolicella Classico 2018

Vinhuset Bolla ligger i San Pietro i Cariano. San Pietro ligger i den sørvestlige delen av Valipolcella området i Veneto. Bolla begynte sin vinproduksjon i 1883 med Abele Bolla, men i dag er dagens eiere Gruppo Italiano Vini, som kjøpte og tok over driften i 2009. Vinkjelleren er kjent som “Cantina del Nonno” som betyr "Bestefars kjeller".

 

Den inenholder nesten 2000 tønner av den eldste typen, Slavonian, som erdatert tilbake til 1883 og brukes fortsatt aktivt i dag.

Denne vinen er frisk og fruktig, med hint av krydderi duften. Den har en  frisk, fruktig med smak av kirsebær og hint av syrlige røde bær. Fargen er rubinrød En rik og robust vin som passer bra til storfe, lam, sau, svinekjøtt og til ost 

Pris kr 196,50

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev