Drikke Fandens corona

Fandens corona>

Sommerens store salgssuksess på Vinmonopolet er den pandemiske dillakevitten «Fandens Korona» fra det Norske Brenneri i Grimstad. En nyhet som kom på Polet i mai, men som i juni og juli har vært blant de tre mest solgte blanke akevittene.

 

-Vi har solgt tusenvis pr. uke og  var i ferd med å gå tom for flasker. Så tydeligvis er det på tide for nordmenn å si fandens korona, sier daglig leder for Det Norske Brenneri, Odd J. Nelvik.

 

Fandens akevitter er en serie, i øyeblikket med tre sommerlige akevitter og en årlig juleakevitt. Felles for dem alle er at det er friske, potente, godt krydrede og punchy akevitter. De appellerer til dem som liker å bli utfordret på smak.

 

 

 

Det er brenneriets master blender, Jon Bertelsen som står bak smaken og Fandens-serien. Men her har han også med seg sin datter, Madelaine som har vært delaktig i å lage kryddermiksen og har stått for tegning og utvikling av den morsomme etiketten.

 

 

 

Fandens Korona - dillete selskapsakevit

Lukten har en tiltalende og frisk duft av dill, søt lakris, peppermynte,  grønn kardemomme og sitrusskall. Smaken har et rikt anslag av fersk dill, svalende karve, irisrot, grønn kardemomme og sitrusskall. Den har lang avslutning mot kjølig eukalyptus og peppermynte.Fargen er blank og råstoffet er norsk potetbrennevin med fersk dill, krydder og andre vekster.    

Pris kr 297,90

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev