Drikke Dirty Oppland er tilbake og forenes med klassikeren Gammel Opland

Dirty Oppland er tilbake og forenes med klassikeren Gammel Opland>

Det legendariske rapkollektivet Dirty Oppland, med Jaa9 & OnklP i spissen har gjenoppstår og mener at de har hatt godt av å modnes. Passende nok lanserte gjengen ny musikk, tett etterfulgt av et begrenset opplag av den evige klassikeren Gammel Opland akevitt.

 

«Om det er noe som har hatt godt av å modnes som en god akevitt, så er det musikken til Dirty Oppland, forteller Jaa9. Det er mange gode historier fra denne tida, men det er ikke mange av låtene vi orker å høre på i dag», flirer han.

 

Fredag 1. september slapp gruppa singelen «Lensmann», og onsdag 6. september kunne man bestille seg en flaske av årets Gammel Opland-akevitt, der Dirty Oppland pryder etiketten. Det produseres kun et begrenset antall flasker, nærmere bestemt 2624 stykker. Antallet er selvsagt ikke tilfeldig valgt, men sammenfaller med postnummeret til Lillehammer.

 

Samarbeidet er svært etterlengtet, og en stolthet for bandet.

 

«Oppgjennom årene er det mange som har påpekt at disse to merkevarene passer som hånd i hanske. Så da denne gullkantede muligheten til et samarbeid endelig dukket opp, var det en meget enkel avgjørelse for oss», sier OnklP.

 

«Det har blitt laget uendelige uoffisielle Dirty Oppland-drinker i årenes løp, men nå skal vi jobbe med å få laget den aller første offisielle», fortsetter han.

 

Tidlig på 200-tallet var det ikke mange som rappet på norsk, og noe av det freskeste som dukket opp på denne scenen, kom fra distriktene. Innlandet, som det heter i dag, nærmere bestemt Oppland, som det alltid vil hete for dem som er derfra.

 

Rapkollektivet Dirty Oppland, med legendene Jaa9 og OnklP i spissen, slapp sin første, og forsåvidt sin eneste offisielle utgivelse, Dirty Oppland Greatest Hits i 2004.

Gjengen har for lengst skrevet seg inn i historiebøkene på ganske mange forskjellige måter, og det føles godt å ha dem tilbake.

 

 

Dirty Opland Aquavit

Akevitten lukter av fatpreg og krydder og tørket frukt med aroma av anis, lakris, varm sitrus og florale toner. Smaken har fatpreg med anslag av krydder og tørket frukt. Den har også innslag av vanilje, karamell og tørket frukt. Fargen er gyllen.

Pris kr 494,90

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev