Selv om sommeren er på hell og vi har gått inn i de første høstmåneden visker sommeren oss inn i øret at den ikke er helt ferdig enda. September skal nytes med alt den har å by på av sesongens råvarer. Her er en musserende hvitvin som passer godt til småretter av poteter og grønnsaker, fisk og skalldyr og gjerne som fingermat, snacks, amuse bouche og som aperitif.
Marcel Cabelier Cremant de Jura Extra Brut
Vinen har sval og fokusert duftaroma av modent eple, litt krydder, sitrus og blomst med hint av kjeks. Den er fint kremet med preg av modent eple, sitrus og litt tropisk frukt, innslag av smør nøtt og kjeks. Fargen er middels dyp strågul. Den er laget på 100 % Chardonnay. En tradisjonell metode med 60 mnd på bunnfall i flaske med pent innslag av autolyse. Dette er en god erstatning til en billig Champagne. Passer godt som aperitif og til retter av skalldyr og fisk
219,90 BU