Drikke CHAMPAGNE TIL NYTTÅRSFEIRINGEN

CHAMPAGNE TIL NYTTÅRSFEIRINGEN>

Det nærmer seg tiden hvor vi hever glassene med champagne for å ønske det nye året velkommen. Det finnes et bredt utvalg av champagnetyper å velge mellom, og å bestemme hva man skal servere er ikke alltid enkelt. Noen typer champagne passer utmerket til ulike retter, mens andre er bedre egnet for å skåle inn det nye året ved tolvslaget.

 

Champagne lages alltid av druene Chardonnay, Pinot Noir og/eller Meunier. Det kan være en ren drue eller en blanding av to eller tre. Meunier er kanskje ikke så vanlig som Chardonnay og Pinot Noir, men den har økt i popularitet i champagneverdenen over tid.

 

Oppdag Moët Hennessys utvalg av champagne, hver med sin unike karakter og ideell for å gjøre nyttårsfeiringen ekstra spesiell.

 

Moët & Chandon  Impérial Brut - Frisk og fruktig med hint av lyst brød, gule epler, mineraler og blodappelsin. Pris kr 529,90 og Moët & Chandon Rosé Impérial Bæraktig og frisk med hint av markjordbær, lyst brød, mineraler, fersken og blodgrapefrukt. Pris Kr 599

 

 

 

 

Armand de Brignac Brut Gold

Kompleks, fruktig og frisk med hint av gule epler, lyst brød, mineraler, fransk nougat og grapefrukt.

Pris kr 3 209,90

 

Veuve Clicquot Brut

Nyansert, fruktig og frisk med hint av røde epler, lyst brød, fransk nougat og grapefrukt.

Pris kr 749,90

 

Dom Pérignon Blanc, 2013

Kompleks og frisk med hint av gule epler, ristet brød, røykaktig mineralitet, hvit sjokolade, appelsin, fersken og marsipan.

Pris kr 2 399,90

 

Ruinart Blanc de Blancs

Kompleks, fruktig og frisk med hint av grønne epler, ristet brød, macadamianøtter, hvit sjokolade og sitron.

Pris kr 889,90

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev