Drikke BRENNERIETS 10 BESTE JULEAKEVITTER

BRENNERIETS 10 BESTE JULEAKEVITTER>

Det norske brenneri produserer denne hyggelige "Julekassen" med 10 flasker akevitt av beste sort. Dette er en utmerket førjulsgave til deg selv eller en som er glad i akevitt. Selvsagt også en utmerket julegave til selveste akevittelskeren. På den måten får man også smakt på forskjellige sorter og kan kan finne nye nye varianter man vil kjøpe i større kvanta.

 

Julekassens smakfulle innhold

Brenneriets julekasse inneholder 10 flasker á 50 ml av norsk håndverksakevitt. Akevittene passer utmerket til julemat og kalde vinterdager. Her er det akevitter til all tenkelig julemat -  fra ribbe og pinnekjøtt, til sild og rakefisk. 

Selvsagt også en utmerket julegave til akevittelskeren.

500 ML, 40 %

VP: 7797008 

VP-PRIS: 425,90

 

Arvesølvet fatlagret

Arvesølvet er fatlagret i 24 måneder på våre beste sherryfat. Dette gir denne prisbelønte akevitten en helt spesiell karakter og en naturlig fatsødme.

 

Arvesølvet Juleakevitt

Lagret på våre beste hetvinsfat. Vi mener dette gir Arvesølvet jul en uovertruffen tidløs kvalitet, med et harmonisk krydderbilde. Til den beste hjemmelagede julematen.

 

Ribbe & Medister aquavit

En ekstra touch av sødme og karve gjør at denne akevitten passer ekstra godt til retter med surkål. I tillegg både pomerans og lakristoner.

 

Helt klar

Dette er en helårlig klar akevitt, med dillpreg som passer godt til julesild, skalldyr og fisk, men også som snaps på bryggekanten.

 

Bergstadens Juleakevitt

Her dufter det karve, anis og urter. Fruktig og floral med tydelig smak av krydder. Kompleks og balansert akevitt. Til tradisjonelle juleretter.

 

Lakseakevitt

Blank som en nyfanget laks. Karvepreget er dempet, for å gi plass til dill, sitrus, vanilje, mynte, lakris, appelsinblomst, hylleblomst og fersk ingefær. Et perfekt følge til et laksmåltid.

 

Hellstrøm Juleakevitt

Her har mesterkokken overgått seg selv. Lagret på både sherry- og madeirafat. Dette gir en kompleks og fyldig juleakevitt, med behagelige fattoner og et deilig krydderpreg.

 

Nissedram

Til den beste hjemmelagede julemiddagen. Også perfekt som en avec i et tulipanglass. Avdempet anslag av sherry og karve, etterfulgt av eik, appelsin og søt lakris.

 

Beito Rakfiskakevitt

En myk og harmonisk akevitt. Til villfisk og annen rakfisk – med urter fra Valdres.

 

Fandens Julekveld

Fandens Julekveld er en sherry- og madeirapreget, rikt krydret og vellagret selskapsakevitt med smak av bl.a. mandarin, peppermynte, lakris og appelsinblomst.

 

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev