Denne gangen har Blossa tatt turen til Valencia for å hente inspirasjon til årets smak. I Valencia er appelsinen nærmest som en kulturskatt å regne; den har gitt byen rikdom og velstand, og de vakre trærne blomstrer like utenfor byportene.
Årets Blossa er en smakfull kombinasjon av tradisjonelle gløggkrydder, økologisk appelsinskall og appelsinblomst.
"Rundt Valencia finnes vakre felt med appelsintrær, og det er her vi har kjøpt ferske økologiske appelsiner som vi har skrelt selv. Det ferske skallet brukes senere i en appelsinfusjon som utgjør basen. Det kombineres i sin tur med tørkede appelsinblomster og tørket pomerans – og sitronskall, for å få frem en mer kompleks karakter. Den søte og friske smaken balanseres med et hint av bitterhet som gjør seg bra sammen med Blossas tradisjonelle gløggkrydder," sier Åsa Orsvärn, Chief Blender for Blossa.

Flaskens design henter inspirasjon fra fruktens farge, og korken symboliserer appelsintreets stamme. Illustrasjonene minner om de dekorative håndmalte flisene som pryder bygatene. En kunstform man i Valencia omtaler som Azulejo. Den gullfolierte figuren 21 er en historisk referanse til hvordan Valencias appelsiner ble pakket inn i papir stemplet med gullmotiver for å tiltrekke seg forbrukere.

Tips fra Åsa for en ekstra god Blossa 21-opplevelse
Pynt Blossa 21 med en appelsinskive med skall. Blossa 21 kan også nytes som en forfriskende oransje dessert. Skrell friske, søte appelsiner og skjær dem i tynne skiver. Legg dem på et fat og hell deretter på Blossa 21. La dem ligge noen timer og server deretter med en god vaniljeis. Server gjerne Blossa 21 med litt spanske saltede mandler, gjerne Marcona -mandler.