Drikke 17. mai-drinken er også norsk

17. mai-drinken er også norsk>

Harahorn er nå Norges mest solgte håndverksgin, og ble kåret til Gin of the Year i USAs spirits Ratings. Med sin rene og flotte smak av einer, frukt og krydder er Harahorn helt perfekt til din 17. mai-GT.

 

Her er oppskriften på "Perfect serve"  og vil du ha den i rødt hvitt og blått kan du bruke et par oppskårne jordbær i tillegg.

 

4 cl Harahorn Small Batch Gin

10 cl Fever Tree Tonic

Fullt med isbiter

5 Blåbær

Grapefruit zest

 

 

 

 

Arvesølvet egner seg også godt i en cocktail og her er et forslag oppkalt etter jordbærbygda på Sunnmøre.

 

Valldals fristelse

Oppkalt etter jordbærbygda på Sunnmøre

 

Mos bærene og basilikumen sammen men sitron og sukker i glasset. Fyll opp med knust is  og deretter topp med ginger ale. Rør rundt og pynt drinken med en basilikum stilk. Bruk et lite vinglass eller stort cocktailglass.

 

4 cl Arvesølvet fatlagret akevitt

2 jorbær

2 bjørnebær

2 bringebær

2 ts sukker

2 cl sitron

5 basilikumblad

toppes opp med ingefærøl

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev