Harahorn er nå Norges mest solgte håndverksgin, og ble kåret til Gin of the Year i USAs spirits Ratings. Med sin rene og flotte smak av einer, frukt og krydder er Harahorn helt perfekt til din 17. mai-GT.
Her er oppskriften på "Perfect serve" og vil du ha den i rødt hvitt og blått kan du bruke et par oppskårne jordbær i tillegg.
4 cl Harahorn Small Batch Gin
10 cl Fever Tree Tonic
Fullt med isbiter
5 Blåbær
Grapefruit zest
Arvesølvet egner seg også godt i en cocktail og her er et forslag oppkalt etter jordbærbygda på Sunnmøre.
Valldals fristelse
Oppkalt etter jordbærbygda på Sunnmøre
Mos bærene og basilikumen sammen men sitron og sukker i glasset. Fyll opp med knust is og deretter topp med ginger ale. Rør rundt og pynt drinken med en basilikum stilk. Bruk et lite vinglass eller stort cocktailglass.
4 cl Arvesølvet fatlagret akevitt
2 jorbær
2 bjørnebær
2 bringebær
2 ts sukker
2 cl sitron
5 basilikumblad
toppes opp med ingefærøl