Hovedretter Fisk, skjell og skalldyr Pasta vongolè

Pasta vongolè >

4 porsjoner linguini

2 nett hjerteskjell

4 plommetomat

2 sjalottløk

1 hvitløkfedd

¼  rød chili

3 ss hakket bladpersille

god olivenolje, salt og pepper

 

La hjerteskjellene renne godt av seg i rennende kaldt vann i minimum 3 timer.

Linguinien kokes i godt saltet vann til den er litt al dente.

Kutt sjalottløk, hvitløk, og chili i brunnoise. Stek i olivenolje til den er myk.

Tilsett terninger av tomat og kok helt inn. Juster syren med litt sukker og smak til med salt og pepper.

I hjerteskjellene ok damp til de er helt åpnet.

Bland inn linguinien og hakket persille.

Toppes med god olivenolje og ekstra persille ved servering.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev