Forett / småretter fisk, skjell og skalldyr Sjøkreps "butterflies"

Sjøkreps "butterflies">

Sjøkreps

4 sjøkrepshaler

 

Ta av hode, kutt den «butterfly» style og ta ut tarmen. Grilles kjapt på kjøttet og stekes ferdig i ovn på 180 °C.

Pass på så de ikke overstekes.

 

 

Ingefær- og gressløkbeurre monte

250 g meierismør

1 stor tommelfinger med revet ingefær 

1 bunt kuttet gressløk

 

Temperer smør og kjør glatt i robot coupe med gressløk og ingefær til den blir grønn. Passer i chinois, kjøl ned og kutt i biter.

Kok opp litt vann og fløte i en kjele og pisk inn litt og litt smør mens du pisker på lav varme.

Smak til med salt, pepper og sitron.

 

 

Grønnsaksbrunoise

1 gulrot

1 nepe

1 gul squash

1 grønn squash

 

Kutt alle grønnsakene i veldig fin brunoise og smørdamp a la minute i et par minutter.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev