Nyhet
Forett / småretter fisk, skjell og skalldyr Kongekrabbe og kråkebolle

Kongekrabbe og kråkebolle>

1 clust rå kongekrabbe

4 levende kråkeboller

 

Glasur

5 dl god skalldyrkraft

2,5 g karragen

 

Rens kongekrabben og bruk de tykkeste stykkene til å brune lett i en varm panne. Avkjøl.

Rens ut av innmaten og stek dette med aromater. Smakes til med salt pepper, sitronzest, hvitløk og timian.

Avkjøl, hakk opp og bland sammen med renset kråkebolle og evt litt urter.

Legg den ferdigskrapte kongekrabben i en halvkuleform, legg i det stekte fyllet og avkjøl under press.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev