Nyhet
Desserter Frukt, sjokolade, bær, nøtter Rosemakroner og bringebær

Rosemakroner og bringebær>

Rosemakroner

60 g mandelmel

75 g melis

50 g eggehvite

50 g sukker

rød farge

 

Miks mel og melis og pisk opp eggehvite og sukker til marengs. Tilsett farge og vend inn melblandingen. Bak makronene i ovnen på 135 °C i 8-10 minutter uten vifte.

 

Fyll til marengsen

150 g fryst bringebær

75 g rosevann

50 g sukker

2 g pektin

sitronzest fra 1 sitron

 

Kok opp blandingen til 108 °C og avkjøl.

 

Hvit sjokoladeis

675 g fløte

140 g sukker

6 eggeplommer

200 g hvitsjokolade

 

Kok opp fløte og sukker til 85 °C og tilsett eggeplommene. Varm opp til 72 °C. Rør inn sjokoladen, avkjøl og kjør blandingen til is i en ismaskin.

 

Bringebærfluidgel

Bruk samme oppskrift som til jordbærfluidgel og pynt med makademianøtter, bringebær, roseblader og spansk kjørvel.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev