Rosemakroner
60 g mandelmel
75 g melis
50 g eggehvite
50 g sukker
rød farge
Miks mel og melis og pisk opp eggehvite og sukker til marengs. Tilsett farge og vend inn melblandingen. Bak makronene i ovnen på 135 °C i 8-10 minutter uten vifte.
Fyll til marengsen
150 g fryst bringebær
75 g rosevann
50 g sukker
2 g pektin
sitronzest fra 1 sitron
Kok opp blandingen til 108 °C og avkjøl.
Hvit sjokoladeis
675 g fløte
140 g sukker
6 eggeplommer
200 g hvitsjokolade
Kok opp fløte og sukker til 85 °C og tilsett eggeplommene. Varm opp til 72 °C. Rør inn sjokoladen, avkjøl og kjør blandingen til is i en ismaskin.
Bringebærfluidgel
Bruk samme oppskrift som til jordbærfluidgel og pynt med makademianøtter, bringebær, roseblader og spansk kjørvel.