Desserter Frukt, sjokolade, bær, nøtter Bringebær, müsli, malt og sitrontimian

Bringebær, müsli, malt og sitrontimian>

Müsli

50 g solsikkekjerner

50 g havregryn

50 g gresskarkjerner

50 g honning

1 ss sukker

 

Stek kjerner og havregryn i panne til de blir gylne. Ta en stekepanne, ha i honning og sukker og lag karamell. Når det er blitt karamell tilsettes müsliblandingen. Dryss over litt maldonsalt til slutt.  

 

Nyr- og yoghurtkrem

100 g Nyr

150 g yoghurt naturell

30 g honning

1 ts sukker

1 vaniljestang

 

Bland alle ingrediensene sammen. Skrap ut vaniljefrøene og bland alt i kremen. Legg bringebær og jordbær i en skål og tilsett en god skje med yoghurtkrem. Dryss på godt med müsli. Springle med en teskje maltsirup og  pynt med litt spiselige sommerblomster og sitrontimian. 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev