Matnytt MAT*LARM - IDÈINKUBATOR

MAT*LARM - IDÈINKUBATOR > OSLO 23-25. SEPTEMBER

Esben Holmboe Bang kommer på idéinkubatoren 23.september. Vi spør om de viktigste spørsmålene for serveringsbransjen fremover. Tema for idéinkuatoren er hvordan vi kan bygge opp under samarbeid mellom serveringsbransjen og produsenter av lokalmat og drikke. Foredrag, lunsj, vin og sider er gratis for de som jobber i serveringsbransjen.

 

Liora Levi forteller om hvordan man kan bytte ut vin med norsk sider på menyen. Mange kjenner ikke til mulighetene som finnes innen norsk drikke, her får du en liten smake"bit".

 

 

 

 

Mathias Steinbru gir gode tips og triks til hvordan man kan fortelle sin historie til et matinteressert publikum.

 

LES MER >

matlarm.no/ideinkubator

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev