Lava Oslo står bak flere kjente restaurantkonsepter i Oslo, deriblant Katla, Sentralen, Golden Chimp og Smalhans. Nå blir alle deres restauranter en del av EIK Servering og gründerne av Lava gleder seg til å bli med på reisen videre.
- EIK Servering var en perfekt match for oss. De vil styrke Lava administrativt og finansielt og gi oss muligheten til å fokusere på det vi liker aller best, nemlig skape gode restaurantopplevelser for våre gjester. Når vi i tillegg fikk en god pris ble dette en enkel beslutning for oss, sier Gausdal, Ramsvik, og Braathen.
Daglig leder og medeier i Lava Oslo, Maria Aas-Eng mener den nye konstellasjonen danner det råeste fagmiljøet i restaurantbransjen.
- Lavas styrke på konseptutvikling og matkvalitet i kombinasjon med EIK Serverings kompetanse på økonomi, markedsføring og drift, vil skape et fantastisk fagmiljø. Sammen skal vi bygge bransjens beste arbeidsplass for våre kolleger og de mest lønnsomme restaurantene, sier Aas-Eng i en kommentar.
Vokser i rekordfart.
Med innlemmelsen av Lava Oslo i konsernet nærmer EIK Servering seg nå en halv milliard i årlig omsetning. I tillegg til Lava Oslo består grupperingen blant annet av Bølgen & Moi restaurantene og flere andre restauranter og utesteder i Oslo og Bergen. Daglig leder i EIK Servering, Erlend Karlseng er strålende fornøyd med utvidelsen.