Nyhet
Matnytt Først ba han dem om å dra dit Peppern Gror, nå blir han partner med EIK Servering.

Først ba han dem om å dra dit Peppern Gror, nå blir han partner med EIK Servering.>

Samir Sharma har i løpet av 7 år (5 år om man trekker fra covid årene) bygget Norges største indiske restaurant konsern, Der Peppern Gror, med oppvaskhjelpen som kjøkkensjef. I 2023 forventer de en omsetning på 100 millioner med en EBITDA på 12-14 millioner. Nå selger han halve selskapet til EIK Servering.

 

 

Først ba han dem om å dra dit Peppern Gror, nå blir han partner med EIK Servering.

Samir Sharma har i løpet av 7 år (5 år om man trekker fra covid årene) bygget Norges største indiske restaurant konsern, Der Peppern Gror, med oppvaskhjelpen som kjøkkensjef. I 2023 forventer de en omsetning på 100 millioner med en EBITDA på 12-14 millioner. Nå selger han halve selskapet til EIK Servering.

Etter 7 år for seg selv gleder Samir Sharma seg til å være en del av en større organisasjon.

 

Beste restaurant i Oslo - Nummer en på TripAdvisor

 Denne høsten har Der Peppern Gror vært å se på blant annet Øyafestivalen, God Morgen Norge og Truls a la Hellstrøm Bistro. Nå er de også rangert som

Oslos beste spisested av brukerforumet TripAdvisor.

 

- Vi er veldig stolt over å være nummer en på TripAdvisor i Oslo. Det er virkelig kudos til alle våre ansatte som har stått på hver eneste dag for at gjestene våre skal være fornøyde, avslutter Sharma.

 

 

Der Peppern Gror fylte 7 år i november, og har vokst til å bli over 100 ansatte med en budsjettert omsetning på 100 millioner. Etter ett år med dialog og forhandlinger så ble Samir og EIK Servering enige om å fortsette eventyret sammen. Da jeg fikk den første telefonen så ba jeg dem vel pent om å dra dit peppern gror, men etter

flere gode samtaler ble vi enige om at vi utfyller hverandre godt og at vi står sterkere sammen, sier Samir Sharma, gründer og daglig leder i Der Peppern Gror.

 

 

EIK Servering får med seg 2 nye restauranter, 4 matboder, 1 foodtruck og 100 millioner i omsetning på laget når de nå tar over halvparten av Der Peppern Gror. EIK Servering forventer nå en omsetning på 700 millioner i 2023. Vi er utrolig imponert over det Samir har bygget på så kort tid, og ikke minst hvor dyktig haner på drift og ledelse. Nå gleder vi oss til å få han og hele teamet hans på laget, sier Erlend Karlseng, daglig leder i EIK Servering.

 

Å stå sammen er bedre mtp. innkjøpspriser, og andre stordriftsfordeler, og det gir det en økt ttrygghet for mine ansatte. Jeg får fortsatt muligheten til å ta de viktigste beslutningene som gjør at jeg kan fortsette som før uten å føle at dette er et tvangsekteskap. I tillegg kan det kanskje hende at jeg rekker hjem til middag et par ganger i uka, ler Sharma.

 

Der Peppern Gror markerte et taktskifte for Indiske restauranter i Norge da de åpnet i 2015 med åpent kjøkken, indisk streetfood og med mamma bak grytene. Der Peppern Gror har flere ganger høstet terningkast 6 hos matanmelderne.

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev