Matmerk Fisk, skjell og skalldyr Klippfisk bacalao

Klippfisk bacalao >

300 g hermetiske tomater 

100 g sjalottløk 

5 g hvitløk 

100 g perlepotet 

100 g syltet minisopp

200 g klippfisk 

10 g god oliven olje 

2 sitroner

salt etter smak

 

 

Fres sjalottløk og hvitløk til det er gyllent og tilsett grovhakkede tomater. La dette småputre i 15 minutter. Tilsett poteten og la det trekke i 10 minutter. Ha i biter med klippfisk og smak til med olivenolje, salt og sitron. Når klippfisk bitene er møre og flaker seg kan du servere. Pynt gjerne med litt minisopp eller urter på toppen.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev