Drikke Hiruzta

Hiruzta> kombinerer klassisisme og modernitet

Hiruzta er en Txakoli-vin som kombinerer klassisisme og modernitet. Den er laget av Hondarrabi Zuri-druen, dyrket i vingårdens egne vingårder i Hondarribia og gjæret på sitt toppmoderne anlegg. Produsert på en eksepsjonell vingård utstyrt med state-of-the-art teknologi.

 

Vinen er rent lys gul i fargen med grønnlige toner. Den har fine karbonbobler som kommer til syne når man skjenker et glass av denne vinen fra en viss høyde, typisk for denne typen Txakolis.

 

Den har intense aromaer av pære og eple, sitrus som grapefrukt og ananas og pasjonsfrukt fruktaromaer. Vinen er også fylt med dufter av hvite blomster som appelsinblomst, alt forsterket av den subtile frigjøringen av den naturlige karbongassen.

 

Den er balansert og frisk, med en krydret gnist på tungen og en integrert syre. Behagelig på smak, med sitrus og tropisk ettersmak. Lang og aromatisk finish.

Prøv den som aperitif og til retter av fisk og skalldyr

Pris kr 152,90

 

Oppskrift på grillet paella – Arroz al carbón > 

appetitt.no/oppskrifter/grillretter/fisk-skjell-og-skalldyr

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev