3 ss koshersalt
3 ss kvernet, svart pepper
2 ss hvitløkpulver
2 ss røkt paprikapulver
2 ss løkpulver
1 ss dillfrø
1 ss malt koriander
1 ss knuste rød pepperflak
1 ss tørket sennep
Bruk en morter eller krydderkvern, knus alle ingrediensene til pulver og fyll det i en tett beholder. Trim brisketen ren for sener og mesteparten av fettet. Hele toppen av den flate kjøttsiden skal være uten synlig fett.
Bland ingrediensene til injeksjonen og sett til side en times tid. Bruk en injeksjonsprøyte og sprøyt brisketen med væske til den er fylt. Bland løk og soppulver. Dryss blandingen på brisketen til den er godt dekket. Krydre godt med rub på alle sider. Sett brisketen til side en ½ time før røyking.
Injeksjon
2 dl (4 x) konsentrert grønnsaksbuljong
5,6 dl Farris, med lite kullsyre
Spray
6 dl oksebuljong, med lite salt
0,2 dl Worchestershiresaus
2 ss fish sauce
Blandes sammen og fylles på sprayflaske
Saus
4 dl kjøttbuljong, med lite salt
1 gul løk, i skiver
2 ss usaltet smør
1 ss grovmalt, sort pepper
Kokes, reduseres, siles og smakes til.