Skjær kjøttet i terninger eller hakk det fint med en skarp kniv. Tilsett per porsjon 1-2 ss gressløk, finhakket sjalottløk, grovhakket kapers og sennepsfrø, som har ligget i vann en times tid. Smak til med nykvernet salt og pepper, tabasco, worcestershire-saus og
en dash ekstra virgin olivenolje for å binde det sammen. 100 g renskåret kjøtt per porsjon holder til en fin forrett.
Røkt kremost fra Fyn i Danmark
Legg 100 g røkt kremost i en bolle. Tilsett cirka 25-50 g kremfløte og pisk til en fast, men luftig konsistens. Smak til med noen dråper ferskpresset sitronsaft.
Legg over i en sprøytepose for et bedre resultat. Du trenger cirka 30 g kremost per porsjon. Kremosten kan erstattes med seterrømme, om man ikke får tak i osten.
Potetchips
Bruk små mandelpoteter og høvle dem tynne på en mandolin eller en ostehøvel. Skyll skivene i kaldt vann, tørk på papir og frityrstek dem i varm olje til de er gyllenbrune og sprø.
Legg potetchipsen på papir og tilsett straks litt salt. En halv potet per porsjon er nok.
Legg tartaren i bunn på en tallerken, bruk en avlang form og press den litt sammen.
Sprøyt et par dotter med kremost på toppen av tartaren og fyll resten med skogsyre.
Legg generøst med kaviar over kremosten og avslutt med potetchips og en dash rapsolje.
Server gjerne med litt godt brød som toast, eller rugbrød.