Brisselen posjeres i vann tilsatt ønskelige smaker. Her er det brukt timian, pepperkorn, laurbærblad og salt. Legges videre i press for å få jevnere stekeyte og jevn oppvarming.
Her brukes også hel brokkoli. Skjær av det ytterste grønne og spar på det. Skjær så det ytterste lysegrønne av. Når du kommer nær kjernen kan du begynne å lage søyler og crudite av enden. Blancher de lysegrønne brokkoliene først. Det skal fosskoke slik at koketiden er kort. Legg dem i isvann mens du blansjerer de ytterste grønne. Disse legges også i isvann. Blansjeringsvannet jevnes med maizena og kjøres glatt med brokkolien.
Kaperssalt
Tørk kapers i ovnen og kjør opp. Brukes istedenfor salt på retten. Vårløk stekes og has på.
Noripulver
Stek nori og kjør opp.
Sausen
Smeltet talgfett, soyasaus, okseglace og sesamfrø.