Nyhet
Forett / småretter fisk, skjell og skalldyr Røkelaks med byggrynsalat

Røkelaks med byggrynsalat>

Dette er en fin julelunsj og en rett du kan forberede noen dager før den skal serveres.

 

4 dl byggryn fra Skjåk

4 dl ferskpresset eplejuice premium, rød aroma fra Dyre Gård

2 ss dijonsennep

1 dl olivenolje

200 g grønne, frosne erter

1 rødløk, i båter

salt og pepper

400 g røkelaks i skiver fra Mikal Laks

flatbrød, gjerne fra Mosbøen Gård

 

Bløtlegg byggrynene over natta i kaldt vann. Hell av vannet og kok grynene møre i eplejuice. Dette tar 15-20 minutter. Vend inn sennep, olivenolje og erter i byggrynene og avkjøl. Bland inn rødløk og smak til med salt og pepper like før servering. Server byggrynsalaten med skiver av røkelaks og flatbrød.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev