Topp og bunn
25 ss peanøttsmør og 375 g melkesjokolade smeltes
150 g feulletine og 150 g smash knuses og vendes inn i sjokoladen
Massen kjevles ut på bakepapir til to tynne lokk.
Mousse
300 g fløte
135 g sukker
270 g eggeplommer lages til creme anglais
10 plater gelatin smeltes inn i creme anglaisen
780 g melkesjokolade og 5 ss peanøttsmør smeltes og blandes med creme anglais
750 g fløte piskes til krem og vendes inn
300 g smash knuses og vendes inn i moussen til slutt
Monteres sammen med topp og bunn, settes på frys. Kuttes så etter ønsket form.
Karamellsaus
450 g sukker
235 g vann
120 g glukose
saften av en halv sitron
350 g varmt vann
Kok sukker med vann og glukose. Tilsett sitronsaft og varmt vann når du har fått fin farge, for å stoppe prosessen, avkjøles Karamellsauser skal koke til 109C da blir de perfekt!
Popcorn
60 g popcorn, poppet
30 g vann
50 g sukker
Lag karamell av sukker og vann. Vend inn popkornet. Klar til servering.
Coca cola syrup
Reduser cola ned til sirup