Nyhet
Desserter Frukt, sjokolade, bær, nøtter Smash-sandwich

Smash-sandwich >

Topp og bunn

25 ss peanøttsmør og 375 g melkesjokolade smeltes

150 g feulletine og 150 g smash knuses og vendes inn i sjokoladen

 

Massen kjevles ut på bakepapir til to tynne lokk.


Mousse

300 g fløte

135 g sukker

270 g eggeplommer lages til creme anglais

10 plater gelatin smeltes inn i creme anglaisen

780 g melkesjokolade og 5 ss peanøttsmør smeltes og blandes med creme anglais

750 g fløte piskes til krem og vendes inn 300 g smash knuses og vendes inn i moussen til slutt

 

Monteres sammen med topp og bunn, settes på frys. Kuttes så etter ønsket form.

 

Karamellsaus

450 g sukker

235 g vann

120 g glukose

saften av en halv sitron

350 g varmt vann

 

Kok sukker med vann og glukose. Tilsett sitronsaft og varmt vann når du har fått fin farge, for å stoppe prosessen, avkjøles Karamellsauser skal koke til 109C da blir de perfekt!

 

Popcorn

60 g popcorn, poppet

30 g vann

50 g sukker

 

Lag karamell av sukker og vann. Vend inn popkornet. Klar til servering.

 

Coca cola syrup

Reduser cola ned til sirup

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev