Nyhet
Desserter Frukt, sjokolade, bær, nøtter Marsipanbrød med pistasj, rom og rosin

Marsipanbrød med pistasj, rom og rosin>

ca 20 biter

400 g råmarsipan, minst 50 % mandler

80 g rosiner

4 ss brun rom

100 g pistasjkjerner

smeltet sjokolade til dypping

 

Del rosinene i mindre biter. Ha rosinene over i en liten bolle og tilsett rom. La dem ligge til væsken har trukket inn i rosinene. Legg til side noen pistasjkjerner til pynt. Hakk resten grovt og kna det inn i marsipanen sammen med de romdrenkede rosinene. Lag fire marsipanbrød eller trill små kuler av marsipanen. Pensle marsipanbrødene med smeltet sjokolade eller dypp kulene. Pynt gjerne med pistasj. Oppbevares kjølig.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev