Nyhet
Matnytt Carl Evensen Challenge 2024.

Carl Evensen Challenge 2024.>

Da har vi gleden av å informere om at følgende 4 lag er tatt ut til Carl Evensen Challenge 2024.

Vi gratulerer lagene og ønsker de velkomne til en spennende konkurranse 9.april.

 

 

Michaels

Ron Fajarillo Tacardon 

Olav Skorpe Tennfjord

 

Brasserie Hansken

Storm Stern Juliussen

Øystein Enlid Kristiansen

Kulinarisk Akademi

Sverre Mollerup Ørslien

Marius Helbostad

 

Statholdergaarden

Josefine Opstad Arnesen

Eirin Dahl

 

Carl Evensen Challenge er en kokkekonkurranse for kokkelærlinger, fremtiden for vår bransje! Lagene er plukket ut av dommerpanelet etter innsendte menyer med tilberedningsmetode, mengdeberegning, oppskrifter og fremgangsmåter.

Det skal serveres en 2-retters meny bestående av forrett og hovedrett.

Hovedingrediensene er satt og består blant annet av hel and fra Gårdsand og meieriprodukter fra Rørosmeieriet.

Dommerpanelet består av Erling Sundal fra Gamlebyen Mat og Drikke, Jøran Cederquist og Jørn Olsen fra Carl Evensen.

Vinnerlaget får en reise til World Chef Congress i Singapore, 18.-26. oktober 2024. Premie og reise gis i samarbeid med Kjøkkensjefenes Interesse Forening.

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev