Nyhet
Drikke «Let the weekend be -Gin»

«Let the weekend be -Gin»>

Mens vi venter på at våren virkelig skal komme i gang kan vi forebered oss med å prøvesmake noen gode og nye, norske ginsorter basert på spennende råvarer som går mot det botaniske. De er grønne i duft og smak. 

Gin No7 inneholder 7 botaniske ingredienser, som gir den sitt navn. I tillegg til en solid porsjon einerbær og pomerans, skaper de andre norske vekstene som granskudd, grønn koriander, spansk kjørvel, pors og reinlav en delikat og kompleks aroma. Ginen bruker også egenprodusert norsk potetsprit fra historiske Atlungstad Brenneri.

Flasken er laget av resirkulerbar PET. Det er en lettvekstflaske som kan pantes. Dette reduserer energiforbruket og utslippene knyttet til produksjon og transporten av flasken, som gjør den mer miljøvennlig.

Ved å velge denne emballasjen tar vi et lite skritt i retning av å ta bedre vare på miljøet. Enhver innsats, uansett hvor liten, er bedre enn ingen innsats. 

 

Fargen er blank med gulskjær og lukten er sval med einerbær- og sitruspreget aroma og med innslag av barnål, urter og blomster. Smaken er nyansert med middels fylde og god lengde og har preg av einerbær, sitrus, litt grønn urter, blomster og anis.

Pris kr 387,90

 

 

Tuddal Gin er en klassisk gin med duft av einer og hint av sitrus. Hver flaske inneholder to hele einerbær, som gradvis vil tilføre en ekstra porsjon einerpreg og litt farge til produktet. Gin'en er produsert i samarbeid med Terje Wårås, og er spesielt designet for de som bor eller har hytte i Tuddal. Denne gin'en passer perfekt i cocktails eller i en klassisk Gin & Tonic.

Fargen er blank med gulskjær og den lukter einer, litt anis og har et hint av appelsin. Den smaker tydelig av einer, anis, granskudd og sitrus. Ettersmaken er lang og sødmefull.

Pris kr 499,90

 

Du finner oppskrift til drinken grønn eleksir her > 

appetitt.no/oppskrifter/drikke/drinker-og-cocktails

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev